Suunnittelet unelmiesi häitä, pohdit huolellisesti jokaista pientä yksityiskohtaa. Loppujen lopuksi se tulee olemaan päivä, jonka muistat koko loppuelämäsi. Mutta vuosia kuluttua häistä on jäljellä vain valokuva- ja videotiimisi vangitsemat hetket, tunteet ja muistot.

Laadukkaan valokuvaajan palkkaamisen lisäksi on monia vaiheita, joita voit suorittaa morsiamena uskomattomien kuvien takaamiseksi. Olemme kaventaneet 13 parasta hääkuvausvinkkiä, joita sinun tulee noudattaa morsiamena.

1. Luo Mood Board (Tunnelma taulu)

Sen avulla näyttää millaista valokuvausta ja videokuvausta. Valokuvaajien ja videokuvaajien on ymmärrettävä luonnettasi ja mieltymyksesi. Jotta luova tiimisi oppii tuntemaan sinut, on parasta luoda tunnelma taulu. Tämä mood board on luotu verkkosivustolle tai sovellukseen, kuten Pinterest, jonne voit tallentaa kuvia, joista pidät, ja jopa kuvia, joista et pidä. Tämä on tapa viestiä visuaalisesti, millaista ​​kuvista pidät kihla- ja/tai hääpäiväkuvissasi.

2. Varaa tarpeeksi aikaa jokaiselle päivän jaksolle

On erittäin tärkeää, että luot hääpäivällesi aikajanan, jonka hääsuunnittelijasi voi auttaa sinua järjestämisessä. Hiusten, meikkien, vastaanoton järjestelyjen jne. arvioitu alkamis- ja päättymisaika tulee olla suunniteltu. Aikajanan tulee sisältää kaikki valokuvasi, kuten Ensi Katse, hääjuhlakuvat ja pariskunta. Etkö ole varma, kuinka paljon valokuvausaikaa tarvitset jokaiseen päivän osuuteen? Napsauta tästä nähdäksesi yksityiskohtaisen valokuvauksen aikajanan.

3. Minimoi sijaintisi

Hääpäiväsi valokuvausajan maksimoimiseksi suosittelemme valokuvauspaikkojen määrän minimoimista. Etkai halua viettää enemmän aikaa matkustamiseen pisteestä A pisteeseen B kuin kuvien ottamiseen. Loistavan valokuvaajan pitäisi pystyä saamaan melkein mikä tahansa sijainti toimimaan. Vaikka et rakastaisi paikkasi taustavaihtoehtoja, luota valokuvaajasi luoviin kykyihin.

4. Palkkaa laatutoimittajat

Laatutoimittajat voivat vaikuttaa päiväsi kulkuun. Tästä syystä korostamme oikeiden toimittajien valitsemisen tärkeyttä. Etkö haluaisi, että meikkitaiteilija ilmestyy 2 tuntia myöhässä tai valokuvaaja, jolla ei ole häävalokuvauskokemusta? Suosittelemme laadukkaita myyjiä, jotta vältytään stressiltä, ​​joka näkyä hääkuvissa.

Hääsuunnittelijan palkkaaminen on loistava tapa helpottaa suunnitteluprosessia ja antaa sinun nauttia hääpäivästäsi ilman turhia häiriötekijöitä. Hääsuunnittelijasi on valmis käsittelemään mahdolliset onnettomuudet, kun sinä ja kumppanisi otatte rennosti.

Koska toimittajavaihtoehtoja on niin paljon, voi olla vaikeaa määrittää oikeat yritykset suureen päivääsi. Ennen kuin palkkaat jokaisen myyjän, tee tutkimusta, tarkista tapahtumapaikkasi ensisijainen toimittajaluettelo ja mitä on tärkeintä, seuraa vaistoasi. Muista tutustua suosikkihäämyyjiimme täällä.

5. Varaa tarpeeksi aikaa kampaukselle ja meikille

Hiusten ja meikin viivästyminen voi sotkea koko päivän taakseen. Suunnittele saavasi prosessin päätökseen hyvissä ajoin ennen aikataulua. Liian usein näemme morsiamen kiirehtivän odottamattomien viivästysten vuoksi. Monet upeat hius- ja meikkitaiteilijat laativat aikataulun, jota noudatetaan häävalmisteluissa.

häävalokuvaaja

Luova tiimisi pyytää yleensä tunnin aikaa dokumentoidakseen viimeisiä korjauksia, yksityiskohtia ja rehellisiä hetkiä lähimpien ystävien ja perheen kanssa.

Katso ihanteelliset hääaikajanamme saadaksesi selville, kuinka paljon valokuvausaikaa sinun olisi pitänyt varata päivän aikana.

6. Käytä pitkää hunnua

Tuon ohutta kangaspalan pukemisessa on jotain, joka saa sinut lopulta tuntemaan olosi morsiameksi. Tästä kauniista pitkästä verhosta saa parhaita kuvia, ja siksi rohkaisemme morsiamia valitsemaan pitkän hunnun hääpäivänä. Hunnu voidaan yhdistää monella tavalla morsiusmuotokuvien ja pariskuntien aikana. Nauti alla olevasta videosta vakavaan verhoon!

7. Sisällytä heittokohteet

Olipa se sitten ryhmäkuvissasi, ensimmäisen tanssisi tai suuren ulostulon aikana, heittävät esineet lisäävät valokuviinsa uutta ilmettä. Konfettia, terälehtiä, paperilentokoneita, riisiä, listaa voi jatkaa loputtomiin! Nämä kuvat säteilevät autuutta, jännitystä ja saavat aikaan aitoja hymyjä ja naurua sinulta ja vierailtasi.

8. Sisällytä First Look -valokuvaus

Yksi hääpäivän ikimuistoisimmista tapahtumista on morsian ja sulhanen tapaavat toisensa. Yhtäkkiä kaikki tärinä ja odotus hälvenevät ja vain heillä on mahdollisuus nauttia tästä merkittävästä hetkestä. Ensivaikutelma tekee joistakin sydämellisimmistä valokuvista, perinne, jota et voi unohtaa hääpäivänäsi.

9. Ajoita pariskuntaistunto parhaan valaistuksen aikana

Jos varasit paikkasi upean merinäkymän tai viinitilan upeiden viiniköynnösten takia, on tärkeää varata parisi istunto 30-45 minuuttia ennen auringonlaskua. Golden Hourin romanttiset sävyt tekevät suosikkipäivästämme ikuistaa uuden Mr. ja Mrs.

10. Varaa aika juhlasalissasi

Silloin pääset vihdoin näkemään vastaanoton, josta olet haaveillut kuukausia. Valokuvaajallesi on loistava tilaisuus vangita aito reaktio sekä nopea pariskunta. Tämä on täydellinen hetki ottaa valokuvia tanssilattialla ja koko vastaanottoalueella ilman vaeltelevia vieraita taustalla.

11. Sisällytä Sneak Away -valokuvaus

Tuikkivien tähtien ja tumman taivaan kauneus luo upean valokuvataustan. Sneak Away -istunto kestää enintään 20-30 minuuttia, ja se ajoitetaan yleensä vastaanoton aikana ja illallisen jälkeen. Toinen ehdotus olisi ottaa nämä kuvat aivan illan lopussa, kun kaikki vieraat ovat lähteneet. Yötaivas lisää ripauksen romantiikkaa ja antaa valokuvaajallesi mahdollisuuden luoda dramaattisia kuvia valaistuksen avulla.

12. Sisällytä Sparkler-uloskäynti

Olet suunnitellut suuren sisäänkäynnin, mutta oletko ajatellut suurta uloskäyntiä? Sparkler-uloskäynnit ovat loistava tapa päättää juhlapäivä. Sparkler-ulostulot eivät ole vain ainutlaatuisia ja jännittäviä, vaan niistä saa upeita valokuvia. Emme ole nähneet muuta kuin hymyjä vierailta, kun he lähettävät tuoreen avioparin.

Vaikka monet tapahtumapaikat sallivat kimaltelevan uloskäynnin, toiset eivät välttämättä. Konfetti, kuplat ja terälehdet ovat vaihtoehtoisia vaihtoehtoja suurenmoiseen uloskäyntiisi, ja ne näyttävät silti hyvältä valokuvissa.